"Türkler etlerini tatlandırmak için de çoğu kez zeytinyağı tüketmektedirler. Biraz tuzla birlikte,
tereyağı yerine ekmeğin üstüne sürerek de yenilmektedir. Eğer zeytinyağına biraz limon, ya da sirke ve karabiberle tuz katılıp birlikte karıştırılırsa kimi balık türleriyle iyi giden bir sos elde edilmektedir." (CORNEIL LE BRUN - 17. yüzyılın ünlü gezginlerinden) - See more at: http://www.ayvalikhasatgunleri.com/page.aspx?page=zeytinvezeytinyagi#sthash.q3Ohrbve.dpuf
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Mustafa Kemal'in Sabetaycı bir gizli Yahudi olduğunu Türkler hariç bütün dünya biliyor EWALD STADLERPublished on Sep 21, 2016 Atatürk'ün Sabetaycı bir gizli Yahudi olduğunu bütün dünya biliyor: Avusturyalı siyasetçi Ewald Stadler...
-
“İncire ve Zeytine And olsun” : Japon Araştırma Grubu Başkanı İslam’ı Kucaklıyor
-
Damacana ve Pet Suyun Zararları Nelerdir ? Polikarbonat Damacanalar genellikle dönüşümlü ambalajlardır. Her su
-
By the Fig and the Olive..." : Japanese Research Team President Embrace Islam A Scientific Miracle of the Holy Quran Dr. Taha Ib...
-
Türk mutfağının vazgeçilmezleri arasında kahvaltı, kahvaltının vazgeçilmezleri arasında ise zeytin
-
Marshall yardımının koşullarından biri de Türkiye’nin ABD’den mısırözü yağı almasıydı. Marshall Planı 2. Dünya Savaşı sonrasında 1947 ...
-
12 Haziran 1929 tarihli Karagöz gazetesine verilmiş ilanda ise şöyle deniyor: “Yukarıda resmini bastığımız Zihniye Hanım hamiyetli bir Türk ...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder